Caută
Devino gazdă
  • Wishlist gol.

Favorite:0 proprietăți

Sign In
/* */
Începutul unui nou început – reîndrăgirea României

Începutul unui nou început – reîndrăgirea României

Despre vin se spune că devine mai bun, cu cât trec anii peste el. Și toată lumea este de acord cu acest lucru.

Cam la fel s-a întâmplat și cu turismul românesc în ultimii ani, dar din păcate, până la venirea pandemiei, el a rămas ca o sticlă de vin rătăcită prin beci, pe care nimeni nu a deschis-o. Limitările de deplasare externe ne-au făcut pe toți ca anul acesta să ne concentrăm atenția asupra unui concediu în România, ocazie cu care am putut să redescoperim ce țară frumoasă avem, ce peisaje deosebite și ce locații de cazare cu totul speciale s-au construit, fără ca noi să avem măcar habar.

Am descoperit din luna mai și până în prezent, la data scrierii acestui text, zeci de locații de cazare din România care sunt totalmente excepționale. Vorbim de condițiile oferite, de designul cabanei, de designul interior, de facilități, dar mai ales de peisaje. Pe multe dintre ele le privești în poze și nu prea îți vine să crezi că sunt în România, pentru că noi am rămas cu vechea imagine a turismului românesc, cu acele ștranduri pline ochi de lume, de prosoapele aliniate unul lângă altul și de hotelurile mamut cu zeci de geamuri, care ridică în fiecare an câte un etaj nou, doar ca să cazeze mai mulți clienți și să câștige mai mulți bani.

Generația aceia de antreprenori din turism a dispărut aproape de tot și din fericire a avut cine să vină din urmă. Au apărut oameni tineri, oameni dornici de a crea ceva special, de a oferi turiștilor nu doar o cameră și un pat, ci o experiență în fiecare zi în care le sunt musafiri. Așa au luat naștere cabane și pensiuni care te transpun într-o altă lume de cum calci pe proprietatea pe care sunt construite. Iar pentru acești antreprenori, pandemia nu a fost o criză, ci a fost un impuls și un energizant, căci locațiile lor au deveni ocupate peste așteptări.

Trendul în materie de concedii în acest an și cel mai probabil și în anul 2021 este dat de sejururile intime, în familie sau între prieteni, într-o locație care să le aparțină pe cât posibil exclusiv doar lor, în care să fie singuri, să se simtă protejați și să se bucure de liniște. Cabanele și pensiunile mici au avut cel mai mult de câștigat, acest val reușind să scoată din anonimat o mulțime de locații care până acum erau prea puțin cunoscute și prea puțin promovate.

La partea de promovare am vrut să ajung, căci noi, cei de la cabaneșipensiuni.ro, venind din domenii precum publicitate și turism am înțeles că doar o promovare intensă poate aduce un plus tuturor – proprietari și clienți deopotrivă. Românii descoperă locații ascunse și necunoscute încă, iar proprietarii se bucură de un flux mai mare de turiști. Din dorința de a fi alături de cei din domeniul turismului intern, al celor care manageriază cabane și pensiuni pe teritoriul României, am lansat acest site, această platformă de listare în care noi ne investim toate cunoștințele de publicitate și turism pentru a întreține acest val de schimbare al cererii de vacanță a românilor.

Cabanele listate până acum pe site și încă multe pe care nu am reușit să le încărcăm sunt toate vizitate de către noi, sunt toate „testate” de către noi, ca să ne convingem la fața locului de condițiile oferite, de peisaj, de ospitalitatea gazdelor și de frumusețea locului, ca atunci când vi le propunem vouă ca și loc de relaxare, să știm sigur că nu vom da greș.

Vom face tot posibilul ca săptămânal să vă prezentăm cel puțin câte o cabană sau pensiune nouă, cu plusurile și minusurile ei, cu lucruri care ne-au impresionat și cu ce așteptări să nu porniți la voi dacă o alegeți pentru un concediu. Totodată, periodic, vom organiza evenimente în astfel de locații, mini vacanțe de 1, 2 sau 3 nopți, în care să vă putem prezenta nu doar locația, live, ci și frumusețea și oportunitățile din împrejurimi.

Cabane si Pensiuni Maramures Next Post
Maramureșul – locul unde sufletul îți rămâne adoptat pe vecie

Adaugă comentariu

Your email is safe with us.

Închide

Înregistrează proprietate pe platforma noastră

    Prin trimiterea formularului sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica GDPR a site-ului.

    Close

    Your cart

    Devino gazdă