Caută
Devino gazdă
  • Wishlist gol.

Favorite:0 proprietăți

Sign In
/* */

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Am vrut să creăm un loc pentru turiști și pentru furnizorii de servicii de cazare.

Pentru turiști

Proiectul Cabane și pensiuni a luat naștere pentru a aduce în prim plan cele mai frumoase și deosebite locații de cazare din România. Locațiile au fost selectate și verificate personal de către noi, pentru a ne asigura că turiștii noștri nu au parte de surprize neplăcute la fața locului.
Majoritatea locațiilor se închiriază integral, iar fiecare are un punct forte care a făcut ca acea locație să fie prezentă pe site-ul nostru. Am încercat să redăm cât mai în detaliu toate facilitățile pe care le găsiți la aceste locații, de aceea în momentul de față am lansat și un canal de Youtube unde încărcăm constant noi clipuri făcute la unitățile de cazare prezente pe site.
Am introdus și rubrica team building/evenimente pentru că la unele dintre locațiile noastre puteți sărbători evenimentele speciale din viața voastră sau să organizați teambuildinguri pentru compania în care activați.
Compania noastră există de 7 ani pe piață , așadar cu o mare experiență în domeniul turismului, iar oamenii din spatele proiectului au peste 10 ani de exepriență în turism. 

Pentru propietarii de unități de cazare

Dacă unitatea ta de cazare se încadrează în specificul celor care apar la noi pe site ne poti contacta pentru o colaborare. Avem mai multe variante de colaborare și te vom ajuta să crești numărul de rezervări.
Ne ocupăm inclusiv de materiale foto/video pentru locații, creare și întreținere paginii de Facebook și Instagram, promovare pentru locații, creare website și dar și închirierea camerelor sau unităților de cazare. Tot ceea ce găsiți la noi pe site este facturat de noi către clienți, cărora le oferim facturi și contracte pentru fiecare rezervare. Prin noi puteți accepta și tichetele si cardurile de vacanță.
Avem și parte de consultanță în cazul în care dorești să dezvolți un proiect cu unități de cazare în România, avem expertiza necesară pentru a oferi sfaturi, idei si know how, acumulat din gestionarea a mii de rezervări.
Toate locațiile prezente pe siteul nostru sunt distribuite instant și către 400 de agenții de turism din România si 200 de parteneri externi. Organizăm și diverse evenimente, circuite și workshopuri pentru companii din România la locațiile prezente pe site.
Vă asigurăm de o colaborare pe termen lung, colaborare în care devenim parteneri, interesul tuturor fiind oferirea de servicii de calitate clienților și creșterea numărului de rezervări. Doar locațiile aprobate de departamentul nostru care se ocupă de verificarea condițiilor și seriozitatea propietarilor pot aproba locațiile noi.
La nivel național am creat și o asociație non-profit din care vă invităm să faceți parte astfel încât să beneficiați de tot suportul și beneficiile pe care vi le oferim.

Date despre companie
SC MARKETING TRAVEL AND RESERVATIONS SRL, J30/1042/2020, CUI 43450050
Licenta turism nr. 2369 ( unele locatii se inchiriaza in regim de agentie imobiliara )
Brevet nr. 16778 / 14.07.2010
Beneficiar brevet: Spatar Mircea Felix

.

PENTRU FURNIZORI

LISTARE

Vrei ca afacerea ta să fie listată la noi pe platformă?

Este foarte simplu, ne poti scrie un mail la: parteneri@cabanesipensiuni.ro

De ce sa ne alegi

Prețuri corecte

Raportat la condițiile oferite am elaborat împreună cu propietarii locațiilor tariful corect pentru fiecare locație din portofoliu.

Alternativa la hotel

Locațiile noastre se pot închiria integral, astfel beneficiați de intimitate și liniște împreună cu cei dragi.

Locații verificate

Facem verificări frecvente pentru fiecare locație listată pe platforma nostră. Astfel, încercăm să oferim informații cât mai exacte turiștilor și locații sigure.

Localizare exactă

Profilul fiecărui furnizor este gândit în așa fel încât să ofere cât mai multe informații celui care dorește să se cazeze într-un anumit loc. Avem și localizare exactă.

APARITII IN PRESA

LISTARE

                                                                       Business născut în pandemie ajunge în doar doi ani să rivalizeze cu marile platforme de rezervări

Închide

Înregistrează proprietate pe platforma noastră

    Prin trimiterea formularului sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica GDPR a site-ului.

    Close

    Your cart

    Devino gazdă