Caută
Devino gazdă
 • Wishlist gol.

Favorite:0 proprietăți

Sign In
/* */

Când să începi să cauți o cabană, ca să găsești ceva fain? Vezi aici oferta LAST MINUTE pentru weekendul 19-21 martie

Am spus-o de multe ori, dar o mai repetăm, diferențele dintre hoteluri și cabane este una mare, chiar enormă. Astăzi vă vorbim de altă diferență dintre cele două tipuri de cazare – timpul prealabil de rezervare.

Dacă e vineri, ora 12 și ai discutat cu colegii să ieși în weekend, adică începând cu aceeași zi, la un hotel, undeva în alt oraș, nu ai nici o problemă. Dar dacă ați discutat să ieșiti la o cabană, nu prea aveți mari șanse.

De ce?

Pentru că o cabană se închiriază o dată, adică unui singur grup de persoane, pe când hotelul are zeci de camere de închiriat, putând servi astfel mai multor clienți și implicit mai multor rezervări. Totuși există șanse, infime ce-i drept, să găsiți o cabană liberă pe același weekend, dar trebuie să vă „orientați” de miercuri, cel târziu joia.

Noi am făcut o selecție de locații libere pentru acest weekend, 19-21 Martie, dacă cumva vă decideți, împreună cu gașca să faceți o ieșire de ultim moment.

 1. Veronica GuestHouse – situată în Maramureș, satul Breb, e o locație pentru cei care vor să se întlnească cu luxul și tradițiile în același loc . Locația este una nouă, deschisă la sfârșit de 2020, dispune de 5 camere duble cu băi proprii, un living imens, zonă de recepție iar gazdele gătesc pentru voi niște porții enorme de mâncare, la prețuri de bun simț. Sunteți la doi pași de pârtiile de ski de la Cavnic, unde încă se skiază dar și de o mulțime de mănăstiri  maramureșene.
 • Pensiunea Agroturistică Borșa, din Borșa, Maramureș, acolo unde mai aveți parte de zăpadă în această perioadă pe pârtia de la Prislop. Tot de aici puteți ajunge cu ușurință la Mocănița de la Vișeu – musai să faceți o dată în viață traseul și cu peisaj de iarnă. Pentru această locație trebuie să strângeți gașcă mare, căci are 5 dormitoare duble și o suită. Sunteți în vârf de deal, deci nu deranjați pe nimeni nici dacă faceți o mică petrecere.
 • Cabana 7 Coline Maramureș – aflată la 7 km de pârtiile de ski de la Cavnic e o locație pe cât de impunătoare, pe atât de plină de chill și odihnă. Locația are 7 camere duble cu băi proprii, bucătărie utilată complet și o terasă imensă. La exterior vă așteaptă un ciubăr, pe care îl achitați doar dacă îl folosiți. Seara, dacă stați în liniște, auzi urlete câinilor husky de la crescătoria din apropiere. Dacă sunteți amatori de echitație, puteți călări la Centrul de Călărie – Casa Pașcu, aflat la 5 km distanță.
 • Prive Nest – o locație în Bistrița, deschisă anul acesta, în 2021, care vă oferă o izolare totală față de civilizație, pe un domeniu care se întinde cât vezi cu ochii. Pe cât e de retrasă, pe atât de modernă, cu sistem audio integrat în tavan în living dar și pe terasă. Dacă sunteți amatori de ceva rustic, vă puteți plimba cu trăsura, iar dacă sunteți amatori de ceva high-tech, proprietarii vă pun la dispoziție o Tesla electrică pentru o plimbare în zonă.
 • Șura din Cătunul lui Victor – este o experiență în sine, pentru cei care vor o locație unde doar să se odihnească, dar totuși să rămână și cu o amintire plăcută. Locația din Groși, județul Bihor e parte dintr-o reproducere a unei vechi gospodării țărănești ardelenești. Șura are o vechime de peste 200 de ani și a fost recondiționată și i s-au adus unele adaptări moderne – incalzire in pardosea de la șemineu, aer condiționat, baie interioară. Doar de gătit trebuie să gătiți afară, ca o măsură de protecție pentru căsuță. Poate găzdui 5 musafiri, deci e perfectă pentru o ieșire de relaxare, cu cei mai apropiați oameni.
 • Cântecul Muntelui este o cabană discretă, în vârful Munților Apuseni, pe raza județului Alba, comuna Sohodol, foarte aproape de Roșia Montana. Cabana cu 2 dormitoare poate găzdui cu ușurință 2 familii, având canapea și două fotolii extensibile în living. Vă veți gospodării singuri aici, dar ca un mic ajutor puteți cumpăra produse lactate de la ferma de veci a proprietarilor, care de altfel e și singurul vecin pe o rază de sute de metri.
 • Thomhof Chalet – este o locație mică și retrasă, în localitatea Bran, județul Brașov. Dacă majoritatea locațiilor de cazare din zonă sunt la drumul principal, aceasta e retrasă la zeci de metri de la drum, într-un colț de liniște. E formată din două unități, fiecare cu două dormitoare, living, chichinetă, loc de luat masa și terasă. E locația perfectă fie că doriți să explorați zona, fie că doriți doar să leneviți și să fiți oriunde altunde, dar nu acasă.
Prev Post
Cum să faci o cerere de cazare ca să primești ce te interesează
Next Post
Cinci greșeli făcute de proprietarii de locații de cazare, în promovarea online

Adaugă comentariu

Your email is safe with us.

Închide

Înregistrează proprietate pe platforma noastră

  Prin trimiterea formularului sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica GDPR a site-ului.

  Close

  Your cart

  Devino gazdă