Caută
Devino gazdă
  • Wishlist gol.

Favorite:0 proprietăți

Sign In
/* */

Cabana Șapte Coline Maramureș – locul unde perfecțiunea e ridicată la rang de artă

Cabana sapte coline iarna

Povestea noastră cu Cabana Șapte Coline Maramureș a început cu mult înainte ca această construcție să fie efectiv o cabană. Am descoperit locația în stadiul de construcție izolată exterior, în plin proces de construcție și am văzut pas cu pas toate lucrările făcute la aceasta, atât la interior cât și la exterior.

Când am ajuns acolo prima dată l-am cunoscut pe tatăl proprietarei, un maramureșan sadea, ospitalier și cu mult chef de vorba și plăcerea de a ne prezenta ce a realizat cu mâinile lui pentru copii.

„Ia de aici, am mutat o jumătate de deal, într-o săptămână, cu doi băieți, cu buldo ( excavator). L-am mutat pe tot și am nivelat terenul mai în față cu pământul de acolo”, ne-a povestit. Ne-am și dat seama că oamenii sunt puși pe treabă și că nu le place replica „lasă că merge și așa”

La ei termenul de execuție era termen, chiar dacă făceau totul pentru ei. Nu exista „lasă că o să facem mâine”. Cât era lumina pe cer, erau și ei la muncă. Și lucrau pe cât de multe fronturi era posibil.

Prima dată când am fost la ei, un băiat mai muta încă din deal, ultimele părți, pentru a nivela curtea, alții doi lucrau la partea de glet la interior iar un alt băiat se ocupa de prize și alte chestiuni de domeniul electricității. Am înțeles din prima că acolo totul e sub control total și nici un detaliu nu e scăpat din vedere.

A doua vizită am făcut-o la scurt timp, undeva după aproximativ trei săptămâni, iar locul era deja schimbat cu totul. Până și drumul de acces la cabană era schimbat, avea cu totul altă rută de la intrarea pe proprietate până la construcție, iar cabana deja prindea sens, avea scară interioară, avea parterul finisat, electricitate era deja finalizată și mai trebuia doar racordul la generator. Dar oamenii nu stăteau să aștepte nici o secundă, așa că se lucra deja pe alte paliere, era construit cuptorul de pe terasă, se achiziționau obiecte de decor…Oameni puși pe treabă.

Ne-am câștigat rapid încrederea, reciproc, astfel că ei au decis că au nevoie de serviciile noastre de management de locație iar noi am admis că vom avea în portofoliu una dintre cele mai frumoase locații de cazare din România, destinată grupurilor.

Am mai avut o întâlnire cu proprietarii undeva în luna noiembrie și ne-au spus că din punctul lor de vedere sunt cu toate în grafic, în ciuda neprevăzutelor care i-a lovit în plin, ca în orice construcțe. Așa că la început de decembrie noi am scos cabana la închiriat pentru Revelion și Crăciun, chiar dacă încă nu erau uși la camere, la băi și nici paturile nu erau prezente. Dar nu ne-au dezamăgit și toate au fost la locul lor până atunci, iar clienții de la revelion chiar au mai revenit de 2 ori de atunci până în prezent.

Am ajuns și noi cazați acolo, pentru două nopți și am reușit să vedem lucrurile din postura turistului. Atunci am descoperit mai bine că acolo perfecțiunea e ridicată la rang de artă. Nici măcar o furculiță nu era în alt loc decât la locul ei. Totul era gândit în cel mai armonios stil și mod posibil.

Să fii primit cu flori, cu ursuleți de pluș și șampanie, nu e un lucru pe care îl întâlnești prea des, nici la hotelurile de 5 stele. Să ai în bucătărie nu doar veselă și tacâmuri ci inclusiv 10 feluri de condimente, nu e de ici, de colo, dar în Maramureș e ceva normal, pentru că aici, proprietarii de locații de cazare, cum sunt și Anca și Andrei, nu vând o cazare, ei creează o experiență pentru fiecare om care le calcă pragul.

Acum așteptăm cu nerăbdare piscina infinită și panoramică pe care o realizează și care ar trebui să fie funcțională undeva prin luna mai. Deocamdată nu închiriem locația cu promisiunea piscinei, căci vremea își face de cap, dar nici nu ne facem griji că piscina aceea nu va bucura turiștii de peste vară, care vor ajunge la Cabana Șapte Coline Maramureș. Ba chiar și pe cei din toamnă, până târziu spre iarnă, căci va fi încălzită.

V-am trezit interesul? Strângeți gașca, urcați în mașini și porniți spre Budești, Maramureș, pentru o experiență deosebită!

Prev Post
Cinci greșeli făcute de proprietarii de locații de cazare, în promovarea online
Next Post
Cerințele minime, de bun simț, pe care le cerem locațiilor pentru a se lista la noi pe site

Adaugă comentariu

Your email is safe with us.

Închide

Înregistrează proprietate pe platforma noastră

    Prin trimiterea formularului sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica GDPR a site-ului.

    Close

    Your cart

    Devino gazdă