Preloader images
Preloader icon

Nu știu ce căutați voi atunci când vine vorba de o cabană, dar eu știu că am ales bine atunci când trecând poarta proprietății simt că sunt mai ușor cu fiecare pas, că uit toate gândurile și toată atenția mea se focusează asupra frumuseții din jur.

Ați făcut vreodată un puzzle cu 500 de piese și ați avut onoarea să puneți ultima piesă, cea care împlinește toată imaginea? Cam așa mă simt eu de câte ori trec pragul cabanei Geo de la Cavnic. Simt că acea locație este ultima piesă din puzzle-ul vieții mele, care mă împlinește după o perioadă agitată și aglomerată.

Cabana Geo o pot numi „Perla Cavnicului” iar la această titulatură pe care i-am oferit-o contribuie mai mulți factori. În primul rând ar fi vorba de amplasare. E ascunsă dar totuși aproape de tot ce ai nevoie. De la baza pârtiei de ski și a drumului național ai doar 2 minute cu mașina pe un drum de piatră prin pădure, după care ți se deschide o poieniță plină de liniște, în care este amplasată această cabană. De jur împrejur este flancată de copaci trainici, ca niște paznici, care stau de strajă liniștii și intimității tale.

Cabana Cavnic 45

Poate prima impresie, când o vezi din exterior, nu este cea mai wooow la care te aștepți, dar nu te grăbi, așteaptă să îi treci pragul, pentru că sunt convins că te vei îndrăgosti pe loc. Are această cabană ceva care te face să te simți acasă, de cum îi treci pragul. Poate pentru că trebuie să îți iei papuci de casă atunci când treci mai departe de holul de intrare, un obicei pe care cred că toți îl avem acasă, sau poate pentru că ai la dispoziție o colecție impresionantă de filme vechi și muzică bună pe care să le savurezi cât stai la ei.

Ce-mi mai place foarte mult la această cabană? Nu este o locație construită pentru „făcut bani” ci este o locație pentru creat amintiri și îmbogățit sufletește fiecare musafir. Camerele sunt mari, aerisite, cu mult spațiu de jur împrejurul paturilor, iar băile și în special cabinele de duș sunt maaari, nu îți vei face răni în coate încercând să te speli.

Fiecare cameră din cele 5 are denumirea ei și are un specific aparte, diferențiate discret una de cealaltă prin aspect, prin dotări. Și să nu uităm că fiecare cameră are câteva cărți numai bune de citit în clipele de leneveală în pat.

Și ajung și la partea care îi atrage pe cei mai mulți, zona de spa, cu un jacuzzi incastrat în podea, primitor și potrivit pentru 6 persoane precum și sauna uscată. Nu prea găsești multe cabane, mă repet, cabane nu pensiuni sau hoteluri, cu astfel de spa și atât de îngrijit. Ai la dispoziție săruri, uleiuri aromate, cam tot ce ai nevoie pentru o desfătare a simțurilor.

https://www.facebook.com/watch/?v=932100750636256&extid=cWN6UCaXZOBPVrEr

Iar dacă ai sunteți familii cu copii, nu trebuie să vă faceți griji că se vor plictisi. Au o cutie mare de tot plină de jucării și de piese de lego, pe care le pot folosi cum știu ei mai bine atâta timp cât părinții le adună după ei. Au la dispoziție și curtea exterioară, generoasă și îngrădită, unde pot alerga și unde se pot juca în voie, cu mare grijă doar la izvorul de apă de pe proprietate.

Dacă sunteți amatori de ski, locația este nu doar perfectă, este tot ce aveți nevoie, fiind amplasată între pârtiile de la Cavnic, prin spatele proprietății putând ajunge direct pe pârtie.

Eu nu vreau să mă credeți pe cuvând, că e clar că sunt subiectiv cu privire la locație, vreau să o încercați și testați chiar voi.

V-am făcut curioși?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

Register

terms & conditions