Caută
Devino gazdă
  • Wishlist gol.

Favorite:0 proprietăți

Sign In
/* */

Amenajările interioare fac diferența

Design cabane

De multe ori încercând să facem economie în anumite privințe în ceea ce privește amenajările interioare, considerăm că apelarea la un specialist ne va costa prea mult, dar de obicei acest specialist face diferența între ceea ce poate însemna o locație premium și o locație de duzină.

După ce am vizitat peste 100 de locații din țară , cabane și pensiuni , am avut peste 3500 de clienți în cele 7 luni ale proiectului, vă putem spune că designul interior face diferența în favoarea locațiilor care au apelat la sfaturile unui designer de interior. Paradoxal, cei care au apelat la un specialist au spus că acesta i-a ajutat chiar să reducă costurile cu amenajarea, deoarece a venit cu idei utile de amenajare a spațiului care arată și foarte bine dar a și redus costurile prin utilitatea care a dat-o fiecărui obiect de decor.

Încă trăim cu impresia că noi le știm pe toate, ceea ce de obicei în cele mai multe cazuri nu se aplică, însă încet încet locațiile care doresc să se diferențieze nici nu concep să nu ceară măcar o opinie din partea cuiva care a studiat acest domeniu atât de vast.

Pentru a veni în ajutorul propietarilor de locații ( cabane, pensiuni, vile) sau viitorilor propietari ( dacă proiectul este încă în faza de idee sau achiziție de teren ) , vă oferim un extra serviciu care vă ajută să vă diferențiați pe piață : consultanță pentru amenajările interioare și design, chiar dacă deja ați amenajat locația însă vă gândiți la o reamenajare în viitorul apropiat vă stăm la dispoziție.

Ne puteți contacta la adresa parteneri@cabanesipensiuni.ro unde ne puteți trimite un scurt e-mail cu cererea de consultanță pentru acest domeniu iar noi vom reveni în cel mai scurt timp pentru a stabili mai multe detalii în ceea ce privește proiectul vostru.

yoga Prev Post
Tabara de yoga si meditatie pentru cupluri
Next Post
Reguli noi privind inchirierea camerelor in scop turistic

Adaugă comentariu

Your email is safe with us.

Închide

Înregistrează proprietate pe platforma noastră

    Prin trimiterea formularului sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica GDPR a site-ului.

    Close

    Your cart

    Devino gazdă